Jandarmul Raicu, probleme cu declaraŢia de avere

mobila1111

Rãmîne în sarcina superiorilor sãi şi a organelor abilitate, în special a celor de la A.N.I., sã afle motivul pentru care declaraŢia de avere n-a fost depusã în termen!

Cunoscut drept un apropiat al clanului Bercea, jandarmul Vasilicã Raicu este singurul angajat de la Inspectoratul de Jandarmi JudeŢean Olt (I.J.J. Olt) care pânã la aceastã orã încã nu are depuse la Registraturã declaraŢia de avere şi de interese. De fel din localitatea Izvoare, judeŢul Olt, Vasilicã Raicu îşi deruleazã afacerile departe de ochii curioşilor, prin intermediul soŢiei. Cristina Marian Raicu, de profesie dascãl, este director adjunct la Liceul Economic ,, P.S. AURELIAN” din munici­piul Slatina, funcŢie obŢinutã cu sprijinul fostei conduceri a PDL Olt, organizaŢie condusã la acea vreme de fostul primar Darius Vâlcov. De ceva vreme în aceastã funcŢie, din cauza compor­tamentului sãu, Cristina Raicu n-a reuşit deloc sã se facã prea plãcutã în ochii personalului acestui liceu. Nu de puŢine ori, bucã­tãresele de la Liceul Economic s-au trezit în cantinã cu adjuncta Raicu, prezenŢã în urma cãreia angajatele de la bucãtãrie au fost muştruluite de soŢia jandarmului pentru faptul cã pun prea multe bucãŢi şi zarzavaturi în oalele cu mâncare. În lumea aface­rilor, deşi nu se ştie cum de are timp sã le facã pe toate, Cristina Raicu a debutat în anul 2006. SC RAICRIS MOB SRL, firmã în care Cristina Raicu este acum acŢionar unic, a fost înfiinŢatã în anul 2006 şi are drept obiect de activitate fabri­carea de mobilã, potrivit cod CAEN 3109. Pânã în 2007, asociat la RAICRIS MOB a fost şi Cristinel-Viorel Cenuşã, fiul patronului de la TIPOGRAFIA ALUTUS SRL. Cristinel-Viorel Cenuşã a fost asociat cu tatãl sãu în firmele N & C OPEN MIND COMPANY SRL şi VIDEO CRISTAL IMPORT EXPORT SRL, dar şi acŢionar unic în firmele OLTHART SRL şi DIADESIGN SRL. Este de notorietate faptul cã Viorel Cenuşã a avut în trecut ceva probleme cu interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, din cauza unor bani pe care el i-ar fi luat sub formã de împrumut de la acesta din urmã.

 La bairamuril lui Mondaliu’

De partea cealaltã lucrurile par sã stea cu totul altfel, soŢul Cristinei Raicu aflându-se în relaŢii excelente cu cel supra­intitulat Mondialu’. Cunos­cut drept un mare amator de petreceri la care sã curgã din belşug şampania scumpã şi în care sã se danseze pânã dimineaŢa dupã ritmul manelelor interpretate de manelişti în vogã, Sandu Anghel are la activ nenu­mãrate astfel de petreceri organizate, evenimente la care a luat parte şi jandarmul Raicu. De la aceste bairamuri era nelipsit şi un alt amic de-al interlopului Mondialu’, jandarmul Ioan Cosma, angajat al I.J.J. Olt ce de curând a fost condamnat la 4 ani cu executare de cãtre Curtea de Apel Craiova, pentru aderare la grup infracŢional şi şantaj. Potrivit rechizitorului, jandarmul Cosma era folosit pe post de recuperator de un alt interlop din judeŢul Olt, de Constantin Enache zis Mafiotu’. În prezent, mobilierul produs de firma RAICRIS MOB SRL este comercializat într-un spaŢiu de pe str. Tipografului din Slatina, spaŢiu ce aparŢine lui Mondialu’. Din luna iulie a anului în curs, familia Raicu a deschis o spãlãtorie auto pe str. Cireaşov nr.20, cons­trucŢia C2, spaŢiu deŢinut conform contractului de închiriere nr.191/21.09.2011. Cine deŢine acest spaŢiu? Continuarea în numãrul viitor!

Dan OPORANU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: