RUPIAH vinde ce nu-i aparţine

66661111

Fapte de care cei de la RUPIAH nu vor da niciodatã socotealã! În ultima vreme, foarte mulţi amãrâţi au fost condamnaţi, doar pentru faptul cã au fost prinşi în pãdure cu câteva surcele în mânã!

De mai bine de o lunã de zile, cei de la firma RUPIAH SRL comercializeazã la greu lemn de foc, material rezultat din copacii tãiaţi de pe domeniul public. Banii pro­ve­niţi din vânzarea acestor lemne intrã în mod ilegal în buzunarele patroanei de la RUPIAH SRL. În contractul de concesiune a serviciului public de administrare a domeniului public şi privat, având ca obiect întreţinerea, dezvoltarea şi amenajarea parcurilor, a spaţiilor verzi, a locurilor de joacã şi a fântânilor arteziene din municipiul Slatina nu este cuprinsã nicio clauzã în acest sens. Prin acţiuni de acest gen, în mod direct, este pãgubit bugetul local, iar în mod indirect, buzunarul fiecãrui slãtinean, cetãţeni obligaţi sã suporte, pe lângã taxele şi impozitele exa­gerate, şi împrumuturile bancare aberante fãcute de primari.

Casã, dulce casã!

De la bloc, Gianina Bobicu, fostã Natanzhon, patroana de la RUPIAH SRL, se va muta în cel mai scurt timp în casa ridicatã pe strada Strehareţi nr.78. Înce­pute în luna iulie a anului în curs, lucrãrile la casã sunt aproape de finalizare. Fãcutã în mare parte din lemn, se spune cã acesta ar proveni în totalitate de la o firmã care are depozitat în curtea RUPIAH SRL astfel de materiale, firmã care se ocupã de reabilitarea şi dotarea locurilor de joacã, situate pe raza municipiul Slatina, cu mobilier specific. Chioşcurile din lemn mon­tate pe spaţiile verzi din Slatina, ca şi arcadele din lemn din faţa scãrilor de bloc, ar proveni în fapt tot de la firma respectivã.

 Liliana NEDELCU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: